Via De Rondeveense Uitdaging vernamen we dat er bij de verhuizing van Wifac het nodige aan meubilair vrij kwam en Wifac deze ter beschikking stelde van geïnteresseerde verenigingen en andere maatschappelijke organisaties. Toen dit bericht kwam, hebben we aangegeven interesse te hebben in de ‘overtollige’ stoelen.


16 december was de grote dag dat Wifac zijn nieuwe pand aan de Rendementsweg 20B-1, 3641 SL te Mijdrecht betrok. Vanuit dit nieuwe en sfeervol pand gaan ze door met waar ze goed in zijn: het ondersteunen van alle grafimedia- en verpakkingsprofessionals in de Benelux. Dat doen ze met snelle suppliesleveranties en het breedste portfolio voor alle stappen in het grafische productieproces. Met de verhuizing werd een deel van de inboedel vernieuwd en kwam er zo het nodige aan meubilair vrij. Zonde om weg te gooien en vandaar dat Wifac dit meubilair via De Rondeveense Uitdaging ter beschikking stelde.

De stoelen waar onze blazers tijdens de repetities op zitten waren niet in al te beste staat meer en eigenlijk al langer aan vervanging toe. Dus het bericht van De Rondeveense Uitdaging over het bij Wifac vrijkomende meubilair kwam als geroepen. Kort nadat we hadden aangegeven zeer geïnteresseerd te zijn kwam het bericht dat er 53 stoelen voor onze vereniging waren gereserveerd en opgehaald konden worden. Henk en Conny  samen met ‘good old’ Ab hebben de stoelen bij Wifac opgehaald. De achterwerken van de muzikanten zijn erg blij met het nieuwe zitcomfort. We zijn Wifac dan ook zeer dankbaar voor de prachtige stoelen.

Wifac laat ons zitten

Wifac laat ons zitten