BLIJ VERRAST…

Het kon weer eens niet op dit lange Koningsweekend. Zaterdagmiddag naar een serenade, of is het zo midden op de dag een aubade? Lekker dicht in de buurt van De Notenkraker, aan de overkant van de Hoofdweg in (of is het aan?) de Zwaluw. Wederom goed weer. Iets minder fris en weer volop zon.

Om kwart voor twee togen we richting de nietsvermoedende Patricia van Hulst om haar op verzoek van manlief eens lekker in het muzikale zonnetje te zetten. Klokslag twee uur ter plaatse waar allen, behalve het feestvarken zelf, al reikhalzend naar ons stonden uit te kijken. Blij verrast kwam de jarige naar buiten toen John de band op zijn plek dirigeerde. Een goeddeel van het repertoire werd ten gehore gebracht, hetgeen door de aanwezigen meeswingend ondersteund en met applaus gewaardeerd werd.
Natuurlijk werd de jarige Patricia nog even door onze John feestelijk toegesproken en kreeg ze het zo begeerde collectorsitem, onze VIOS-oorkonde overhandigd. Na het gespeelde en uit volle borst meegezongen ‘lang zal ze leven’, nog een toegift en vervolgens onder luid applaus linksom terug naar het clubgebouw. En ook nu weer was het nog lang gezellig in De Notenkraker!

PR

naar de foto’s >>

Op 29 april 2017 in Mijdrecht een serenade voor de 50-jarige Patricia van Hulst

Op 29 april 2017 in Mijdrecht een serenade voor de 50-jarige Patricia van Hulst