Op zaterdagavond 17 dec stond de Show en Marchingband klaar voor de start bij de Mijdrechtse Santa Run. Met een grote groep ‘kerstmannen’ werd het eerste stuk door de dorpstraat gelopen. De jongste ‘kerstmannen’ hadden daar geen boodschap aan en stoven voor ons uit. Terwijl de Show en Marchingband terugkeerde bij de finisch-poort kwam daar dus al de snelste weer binnen. We zijn doorgelopen naar andere punten op de route om de rest van de deelnemers door de donkere avond te helpen. Veel enthousiaste reacties en een zeer tevreden opdrachtgever! Volgend jaar staan er zeker meer kerstnummers op het repertoire!

 

Voor het optreden was de AC al de hele middag fantastisch bezig met een groep kinderen. De resultaten mogen er zijn! En wat is er dan mooier om ondertussen het inspelen van de Show en Marchingband te zien.

Na het optreden tijdens de Santa Run konden zij blijven eten en hadden zij hun eigen Sinterkerst-avond. Dat betekende niet lekker blijven zitten maar de hele avond stoeltje wisselen om uiteindelijk met een verrassingspakket te blijven zitten. Er werd jacht gemaakt op diverse goed uitziende pakjes die uiteindelijk allemaal op de juiste plek uitkwamen. Zie de foto’s van de kerstoptredens. De SMB dankt de AC voor hun organisatie van deze dag!