Vrijdagavond 9 september om 7 uur starten bij VIOS weer de gratis muzieklessen voor kinderen vanaf groep 4 van de basisschool. Er zijn al 8 aanmeldingen, maar daar kan nog meer bij. Dus geef je nog snel even op voor 20 gratis lessen MusicKidz. Bel met Joyce Tijdeman op telefoonnummer (06) 36 32 99 65 of stuur een mailtje naar musickidz@vios-mijdrecht.nl.

We vinden het belangrijk dat kinderen op zo jong mogelijke leeftijd kennismaken met muziek en musiceren. Daarom starten vrijdag de MusicKidz juffen om 19:00 uur in ons clubgebouw de Notenkraker aan de Windmolen 77 in Mijdrecht met het nieuwe MusicKidz seizoen. De lessen zijn wekelijks op de vrijdagavond en duren een uur. Met les van lieve juffen, leuke activiteiten en workshops door andere leden van VIOS. Het wordt weer een tof half jaar. En er is  bij VIOS nog veel meer te beleven met bijvoorbeeld “Wie is de VIOS mol” en de activiteiten rond Sinterklaas en Kerst.

Er zal weer een heuse MusicKidz-band gevormd worden met (melodisch) slagwerk, trompet, dwarsfluit, saxofoon en wie weet weer trombones? In februari treden de Kidz in het clubgebouw op voor de familie. En in het voorjaar de grote finale voor het grote publiek tijdens de VIOS seizoenpresentatie.

De VIOSKidz is een initiatief van onze vereniging uit Mijdrecht en mede mogelijk door subsidie van gemeente De Ronde Venen.

VIOS Seizoenspresentatie 2016