100% ShowKidz

TwirlPower, de twirl afdeling van Show- en Marchingband VIOS uit Mijdrecht, is druk aan de gang met het ShowKidz programma. Dit is in 2016 ook weer opgestart en 3 kinderen zijn enthousiast bezig met het programma.

Ze twirlen, luisteren naar muziek, zijn bezig met emoties in muziek, lijf en gezicht en leren shows. En dat de Kidz het leuk vinden, bewijst wel hun aanwezigheid. Die is 100% de afgelopen 6 lessen! Nog 2 lessen en dan zit het er alweer op. Maar natuurlijk vertrekken ze niet stilletjes. Er zal een heuse presentatie gegeven worden in het VIOS clubgebouw de Notenkraker aan de Windmolen 77.

Op maandag 19 december is iedereen welkom om te komen kijken. Van 16:00 tot 17:00 uur worden de verschillende shows, twirls en andere zaken gepresenteerd door de ShowKidz. Compleet in showkleding. Verder zullen team A en team B ook een demonstratie geven die middag. De kantine is open voor een drankje en wat lekkers. Het wordt een leuke en gezellige middag, maar zeker ook spannend voor de ShowKidz Femke, Mare en Joran.

Kijk voor meer informatie op onze facebook pagina TwirlPower (facebook.com/TwirlPowerMijdrecht) of ga naar twirlpower.nl.

20161127002-showkidz