Vrijdagavond brachten de showband en majorettes van VIOS een bezoek aan de Boni. VIOS is één van de acht Mijdrechtse verenigingen die meedoet aan de jeugdsponsoractie van onze plaatselijke grutter in De Lindeboom.

De Jeugdsponsoractie is vanaf 2013 een jaarlijks terugkerend initiatief van de Boni-keten. Boni voelt zich betrokken bij lokale verenigingen en vindt het belangrijk dat jongeren de mogelijkheid krijgen om hun hobby uit te oefenen. Vandaar deze actie die van 1 oktober t/m 25 november duurt. De klanten krijgen bij besteding van 10 euro een sponsormunt die zij aan de deelnemende verenigingen kunnen doneren door deze in de koker van zijn of haar favoriet(en) te doen. Elke week weegt supermarktbedrijfsleider meneer De Jong de gedoneerde munten. Het gewicht van de munten omgerekend naar aantal verwerkt hij in de nieuwe stand.

Vrijdagavond gaf VIOS blijk van zijn waardering voor deze actie door met majorettes en showband voor de ingang op te treden. En dat legde de vereniging geen windeieren, want vele muntjes verdwenen in de koker met het paarse deksel.
Komende zaterdagmiddag is VIOS wederom aanwezig met de Show- & Marchingband en nu ook dweilorkest DORST. Als dat geen feest wordt?!

Tegenover de ingang van de Boni treft u zaterdagmiddag ook de promotiestand van VIOS aan. Want naast het doneren van uw muntjes kunnen u en uw kinderen ook natuurlijk gewoon lid, donateur, sponsor van en/of vrijwilliger bij dit geweldige cluppie worden..!

20141017078