Lampionnenoptocht 2018

Op 26 april, aan de vooravond van Koningsdag 2018, namen we traditiegetrouw de stoet met lampionnen op sleeptouw van het Raadhuisplein naar het Sportpark aan de Hoofdweg, Na een wandeling van 50 minuten door voornamelijk de wijk Proostdijland, kwamen we even voor 10 uur op de plaats van bestemming, waar de voorzitter van de Oranjevereniging en de burgemeester inmiddels ook waren gearriveerd.

Hier speelden we nog een paar nummers waarvan ook nu weer het ‘Wonderful days’ bij het publiek, niet in het minst door de ‘hakkende’ muzikanten, bijzonder in de smaak viel.

Vervolgens kregen 2 kinderen een leuke prijs voor hun verklede deelname, waarna de burgermeester met een kort woordje de Oranjefeesten voor geopend verklaarde. Na het Wilhelmus barstte het vuurwerk los en was het feest dan echt begonnen.
Nog even terug in het clubgebouw een ‘oranjebittertje’ en een snackje en niet te laat naar huis want de volgende dag moesten we weer op tijd en fris en fruitig op voor de Oranjeparade in Mijdrecht en de straatparade in Bergen.

naar de foto’s >

Op 26 april 2018, aan de vooravond van Koningsdag, nam de Show- & Marchingband VIOS traditiegetrouw de lampionnen op sleeptouw van het Raadhuisplein naar de opening van de Oranjefeesten op het sportpark aan de Hoofdweg in Mijdrecht