Onder luid gejuich liep Liliane op om de attributen voor haar ‘hemelse’ show klaar te zetten. En toen.. toen bleef één van de attributen hangen achter een stroeve plek in de vloer en maakte slagzij! Het werd doodstil in de zaal! Maar Liliane, cool als nooit tevoren, had razendsnel haar linker been uitgestoken en ving hem op. Hierna tikte ze hem weer op zijn wieltjes en ging onverstoord door. Binnen de reglementaire 45 seconden stond alles klaar en kon ze beginnen!

De show opende voortreffelijk met de kijker, de ster, de baton en de sterretjes. Hierna de slang en ook dat ging goed. De wissel terug naar de baton met de koprol lukte ook. Het baton gedeelte daarna ook. Alleen met de 2-spin een drop. Maar meteen hierna kwam haar ‘special effect’ met de verlichte bal die naar beneden cirkelde! Daarna over op de kleine/grote bal en het eind met het verlichte balletje werd perfect afgesloten.

Een show om trots op te zijn! Met een tevreden gevoel begon nu het lange wachten op de uitslag de volgende dag. Aan het eind van de middag kwam die dan. Het werd een bronzen plak. Een geweldige prestatie en een feestje waard. Lillehammer werd ’s avonds even omgedoopt tot Lilianehammer!