Maak de blits met de VIOS MusicKidz!

We vinden het belangrijk dat kinderen op zo jong mogelijke leeftijd kennismaken met muziek en musiceren. Vandaar dat er bij onze vereniging ook dit jaar weer twintig gratis muzieklessen voor kinderen vanaf groep 4 van de basisschool gegeven worden. Geef je gauw op voor deze MusicKidz. Stuur een mailtje met je contactgegevens, leeftijd en eventuele vragen naar musickidz@vios-mijdrecht.nl.

Op 25 augustus starten de MusicKidz juffen Esther en Marinda om 19:00 uur in clubgebouw de Notenkraker aan de Windmolen 77 in Mijdrecht met het nieuwe MusicKidz seizoen. De lessen zijn wekelijk op de vrijdagavond en duren een uur. En het wordt weer een tof half jaar. Met les van lieve juffen, leuke activiteiten en workshops door andere leden van VIOS. En er is  bij VIOS nog veel meer te beleven, bv. met Sinterklaas en Kerst in de feestelijk decembermaand.

Bij voldoende aanmelding wordt er weer een heuse MusicKidz-band gevormd met (melodisch) slagwerk, trompet, dwarsfluit, saxofoon en wie weet weer trombones? In februari treden de MusicKidz in het clubgebouw op voor de familie. Het belooft weer een leerzaam en gezellig halfjaar te worden. Want er zit ook dit jaar vast weer veel muziek in de MusicKidz en we gaan dat er weer uithalen!

De VIOSKidz is een initiatief van muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht en mede mogelijk door subsidie van gemeente De Ronde Venen.