Rabo Fietstocht 10 juni 2017

Fiets mee en spek de kas van onze vereniging!
Op zaterdag 10 juni vindt de derde Rabo Fietstocht plaats. Deze editie belooft weer een waar spektakel te worden! Verenigingen, stichtingen en scholen kunnen wederom hun kas spekken door mee te doen aan deze Rabo Fietstocht. Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken.

Vast bedrag voor elke deelnemer
Onze vereniging heeft zich aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van de Rabobank Rijn en Veenstromen kan een ieder zich individueel melden. Bij de inschrijving van de fietstocht vermeld je de lokale vereniging, stichting of school waar jij voor fietst, dus in ons geval meld je dat je voor VIOS rijdt. Onze vereniging heeft deelnemersnummer 132 Aan het eind van de rit lever je je stempelkaart, met de benodigde stempels in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer (12 km = € 10, 30 km = € 20 en 100 km = € 30) op de bankrekening van onze vereniging. Dit bedrag zet natuurlijk niet zo veel zoden aan de dijk, maar hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we verdienen. Dit kan oplopen tot maximaal € 1.500,- Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook familieleden, buren, etc zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen!

Routes door het Groene Hart
Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. Deze lopen door het werkgebied van Rabobank Rijn en Veenstromen. Je mag zelf kiezen welke route je fietst. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als je geen geoefend fietser bent. Wil je 60 kilometer fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. Je ontvangt dan ook twee keer dit bedrag. Dit jaar is er weer een speciale gezinsroute van 12 kilometer. Je kunt starten tussen 9.00 en 16.00 uur bij een van de vijf startpunten. Dat zijn: het Rabobankkantoor in Woerden, Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht, Gasterij Milandhof in Zegveld en vanaf het Kerkplein in Kockengen. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route kom je een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat lekkers te eten. 

Fiets ook mee!
Heb je er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen je gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze vereniging: dat is de Rabo Fietstocht. Jij doet toch ook mee?!

Rabobank Fietstocht 2017