Terug van even weggeweest. VIOS in de Meijert. PR moest even in zijn (foto)archieven duiken om te achterhalen wanneer dat even weggeweest ook alweer begon. Het was toch alweer van begin februari 2011 geleden dat onze sterren schitterden tijdens de jaaruitvoering in het Party- en Congrescentrum aan de Van der Haarlaan in Mijdrecht. Op zondagmiddag 8 maart is het dan tóch weer zover.

De insteek is wat anders als in het verleden het geval was. In het drukke verenigingsprogramma is te beperkt ruimte om met veel spektakel uit te pakken. Dat was dé reden waarom er in 2011 voorlopig een punt werd gezet achter de jaaruitvoering. Dit jaar wordt het geheel in een nieuw jasje gestoken. Een seizoenpresentatie van alle onderdelen van de vereniging. Misschien minder spectaculair, maar niet minder des VIOS’.
Werd er in het verleden, vaak met een knipoog, “naar het verleden opgetreden”, nu blikken we vooral vooruit. Alle afdelingen komen deze middag voorbij en laten zien en horen waar ze op dit moment mee bezig zijn en wat zij in de nabije toekomst zullen brengen. Kortom, wat mag men het komende seizoen van VIOS op het artistieke en opleidingsvlak verwachten. En geloof me, het wordt weer meer dan de moeite waard!

De EOV en de AC zijn achter de schermen druk bezig de laatste hand te leggen aan deze seizoenpresentatie. Ook het kader is druk met muzikanten, twirlsters en leerlingen aan het voorbereiden. En natuurlijk zal DORST niet ontbreken en je laten beleven welke stromachtige ontwikkelingen hij heeft doorgemaakt.

En natuurlijk is er weer die grandioze verloting. De AC heeft alle registers weer opengetrokken en een prachtig prijzenpakket bij elkaar geharkt. En de leden zelf dragen ook nog hun steentje bij aan de legendarische levensmiddelenmanden.

De seizoenprestatie is zoals gezegd op zondag 8 maart aanstaande in De Meijert en begint om 13:00 uur. De zaal gaat om 12:15 uur open. De entreeprijs bedraagt € 7,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar krijgen korting en betalen slechts € 5,00.  Binnenkort kun je binnen de vereniging alvast kaartjes bemachtigen. Je mag er maar zeker van zijn dat je “op de eerste rang zit” en later kunt vertellen dat jij erbij was..!

POSTER-VIOS-2015