18 mei 1993, de trouwdag van Conny en Henk! Dat betekent dat ze nu 25 jaar getrouwd zijn. Zij vierden dit 19 mei  in het clubgebouw van VIOS en door Casper, Max en Irene was gevraagd of de showband een serenade wilde komen brengen aan het bruidspaar. Zij hebben elkaar bij VIOS leren kennen en spelen allebei ook in de showband, dus het is extra leuk als de hele showband aanwezig is.

Maar hoe doen we dat zonder dat ze er iets van merken? De avond tevoren waren er een aantal mensen opgetrommeld om het slagwerk en de kostuums van VIOS naar het buurgebouw (Zideris) te brengen. Waarvoor onze dank, wij zijn blij met zulke aardige buren!

De avond zelf moest iedereen zo onopvallend mogelijk het buurgebouw binnensluipen, auto’s bij Argon parkeren en fietsen aan de andere kant van het gebouw. Wanneer iedereen er was, sommige gasten moesten weg zien te sluipen, konden we opstellen en zonder in te spelen (dat zou gehoord worden) was het een kleine wandeling naar ons eigen gebouw.

Het was een enorme verrassing, die zeer gewaardeerd werd! Er werd o.a. Wake me up, Ain’t nobody en natuurlijk Wonderful days (het “hakken”) en het Lang zullen ze leven gespeeld. Na het spelen hield John een praatje, niet zo moeilijk wanneer je het bruidspaar al jaren kent, en kregen Conny en Henk een oorkonde overhandigd. Hierna mocht iedereen nog een drankje in het clubhuis komen drinken en de ijsjes van “De IJssalon” (momenteel favoriete locatie van de VIOS-jeugd) werden enthousiast ontvangen.