ShowKidz gaat weer van start

TwirlPower, de twirl afdeling van Show- en Marchingband VIOS uit Mijdrecht, gaat weer starten met ShowKidz. Vanaf dinsdag 24 oktober start er een blok van 8 GRATIS lessen ShowKidz. De lessen zijn op de dinsdag; 24 oktober, 31 oktober, 7 november, 14 november, 21 november, 28 november,
12 december en 19 december is de grote afsluiting. De lestijden zijn van 16:15 tot 17:15 uur.

Wie houd er niet van bewegen! Dansen en swingen, maathouden op de muziek, bewegen met de baton (stok) of met Pompons. Allemaal leuke activiteiten voor meisjes én jongens vanaf 5 jaar.
In 8 gratis lessen komen al deze onderdelen aan bod en zullen we met z’n allen een show instuderen. Maar natuurlijk hebben we samen ook veel plezier.

De 8e les zal een demonstratie les worden in het clubgebouw van VIOS aan de Windmolen 77 in Mijdrecht. Een echt optreden met showkleding en publiek. Alle ShowKidz laten dan zien wat ze geleerd hebben en krijgen na afloop een certificaat van deelname. Natuurlijk kan je, als je wilt, daarna doorstromen naar de beginnersgroep bij TwirlPower.

Al het lesmateriaal is gratis. Een baton krijg je gedurende de ShowKidz periode mee naar huis, zodat je ook zelf thuis kan oefenen.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan snel op voor de GRATIS ShowKidz-lessen. Mail naar Showkidz@vios-mijdrecht.nl met je naam adres en telefoonnummer. Of bel met Petra Verschoor-Faas, 06 – 38 40 26 45 voor meer informatie en om je meteen op te geven.