Taptoe Mijdrecht 2016

Weer een aantrekkelijk affiche voor de Taptoe Mijdrecht 2016 op zaterdag 25 juni op het Raadhuisplein in Mijdrecht.
Aanvang straatparade Windmolen -> Raadhuisplein: 13:15 uur
Aanvang voorprogramma met Dweilorkest DORST om 13:30 uur.
Aanvang taptoe 14:00 uur.

Op zaterdag 25 juni vindt voor de 31ste keer de Taptoe Mijdrecht plaats. Ook dit jaar weer een aantrekkelijk programma dat om 14:00 uur begint op het Raadhuisplein in Mijdrecht. De toegang is gratis.

Omstreeks 13:15 uur vertrekken de deelnemende bands vanaf het clubgebouw De Notenkraker van gastheer VIOS. De straatparade begint aan de Windmolen en voert via diverse straten naar het taptoeterrein in het dorpscentrum van Mijdrecht. Daar is dan om 13:30 uur het voorprogramma al begonnen met een optreden van dweilorkest DORST.

De volgende bands verlenen hun medewerking: Beatrix’ Drum & Bugle Corps uit Hilversum, Chr. Muziek- en Showband Bernhard uit Amersfoort, Damiate Band uit Haarlem, Showharmonie OBK uit Rhenen, Show- & Marchingband VIOS uit Mijdrecht en VIOS TwirlPower uit Mijdrecht.

De taptoe wordt omstreeks 16:00 uur traditioneel afgesloten met het gezamenlijk spelen van een koraal, het signaal “Taptoe Infanterie” en het Wilhelmus.

De Taptoe Mijdrecht is een productie van muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht en mede mogelijk door subsidie van gemeente De Ronde Venen.

 

 

Taptoe Mijdrecht 2016

Taptoe Mijdrecht 2016