Training TwirlPower

Op 22 augustus 2017 de eerste echte training voor de tweede helft van het twirl-wedstrijdseizoen. En dat viel heus niet mee zo na de zomervakantie. Het luie zweet moest en ging eruit.

Om half 7 werden eerst de Juveniles onderhanden genomen door trainer-coach Petra Verschoor. Er werd fanatiek geoefend door de dames op een nieuwe twirltechniek, de twist-toss of zoiets. En dat is best even onwennig en niet geheel zonder gevaar voor eigen lijf en leden, die van de trainster en van PR. Gelukkig bleef alles heel, maar moeten de dames nog wel even thuis goed aan de bak om deze techniek onder de knie te krijgen. Ook werd de Lion King show doorgenomen en die zag er alweer beestachtig goed uit.

Na de Juveniles was het de beurt aan soliste Naomi van Zuylen. Met twee batons tegelijk valt niet mee. Of vielen ze juist wel mee. Die Naomi gaat er wel komen. Ze was in ieder geval lekker opgewarmd voor de training met de senioren die om 8 uur begon.

En ook de senioren mochten er aan geloven. Delen van de show werden opgefrist en diversen moeilijke twirltechnieken en -combinaties passeerden de revue. Het zal nog wat zweetdruppeltjes kosten om weer wedstrijdgereed te zijn, maar we hebben er vertrouwen in dat dit ook weer en op tijd zal lukken.

Er ligt nog een mooi tweede deel van het wedstrijdseizoen voor de dames te wachten met plaatsingsmogelijkheden voor het NK later dit jaar. Succes dames..!

PR