TwirlPower goed op weg

TwirlPower, de twirl afdeling van muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht, is volop in beweging. Na een trainerswissel in de zomervakantie, gaat TwirlPower weer vol aan de slag.

Zoals bekend doen er verschillende onderdelen mee aan wedstrijden in de omgeving. Zowel het jongste ensemble (4 meisjes) als Team A (6 meisjes) scoren hier erg goed. Vele eerste en tweede prijzen komen mee terug naar Mijdrecht. En dan is er nog een duo en een soliste die hoge punten halen op de wedstrijden. Zij hebben zich zelfs al een keer geplaatst voor de voorronden van het Nederlands Kampioenschap. Alle leden hebben er duidelijk plezier in.

Maar er gaat meer gebeuren bij TwirlPower. Binnenkort start ShowKidz weer. Iedereen vanaf 5 jaar die kennis wil maken met de twirlsport en de gezelligheid, mag daaraan mee doen. Deze gratis lessen zijn in oktober, november en december op de maandagmiddag. Hou de krant in de gaten om je op te geven!

En verder gaat TwirlPower meer optredens verzorgen in Mijdrecht zelf, dus kom gerust eens naar ons kijken. Heeft u vragen? Ga naar onze TwirlPower facebookpagina, kijk op twirlpower.nl of bel met de trainster Petra Verschoor-Faas op 06 38 40 26 45.

TwirlPower team A