VIOS actief bij Boni

VIOS is één van de acht Mijdrechtse verenigingen die meedoet aan de landelijke jeugdsponsoractie van de Boni. Vrijdagavond was een aantal van onze leden bij de Boni actief om de actie te ondersteunen en de eigen vereniging te promoten.

De Jeugdsponsoractie is vanaf 2013 een jaarlijks terugkerend initiatief van de Boni-keten. Boni voelt zich betrokken bij lokale verenigingen en vindt het belangrijk dat jongeren de mogelijkheid krijgen om hun hobby uit te oefenen. Vandaar deze actie die van dit jaar van 30 september t/m 24 november duurt. U krijgt bij besteding van 10 euro een sponsormunt. Daarnaast ontvangt u extra munten bij een wekelijks wisselend pakket actieartikelen. De munten doneert u aan de deelnemende verenigingen door deze in de koker van uw favoriet(en) te doen. Dit kan tot en met zaterdag 28 november.
Elke week weegt bedrijfsleider De Jong de aan de Mijdrechtse verenigingen gedoneerde munten. Het gewicht van de munten omgerekend naar aantal verwerkt hij in de nieuwe stand. Het aantal aan het einde van de actie ontvangen munten bepaalt welk deel de vereniging uit de totale prijzenpot groot 225.000 euro ontvangt

Elke deelnemende vereniging presenteert zich gedurende de actieperiode twee keer bij de winkel. Vrijdagavond was de eerste van onze twee VIOS-presentaties. En dat legde ons geen windeieren, want vele muntjes verdwenen deze avond in de koker met het paarse deksel.

Op zaterdagmiddag 31 oktober zijn we wederom aanwezig. Dan met de Show- & Marchingband, dweilorkest DORST en de Twirlsters. We beloven er in en bij de Lindeboom weer een leuk feestje van te maken. Onze promotiestand staat er dan ook weer. Want naast het doneren van uw muntjes kunnen u en uw kinderen natuurlijk ook gewoon lid, donateur, sponsor van en/of vrijwilliger bij dit geweldige cluppie worden..!

Voor beeldmateriaal van en informatie over VIOS, de Twirlsters en DORST, zie elders op deze site en www.dweilorkest-dorst.nl.

Nee dames, de koker met het paarse deksel!

Nee dames, de koker met het paarse deksel!