Zaterdagmiddag was het weer zover. Voor het derde jaar presenteerden we ons bij de Lindeboom ter promotie van de Boni Jeugdsponsoractie. Ook dit jaar was het deel van de Dorpsstraat voor De Lindeboom omgedoopt tot het ‘Muntplein’. Met optredens van onze nieuwe wedstrijdafdeling TwirlPower, de Show- & Marchingband en DORST was het in het najaarszonnetje voor een ieder prettig toeven.

TwirlPower
De vernieuwde afdeling TwirlPower deed nadrukkelijk van zich spreken deze middag. Een aantal kinderen uit het publiek deed gezellig met de Twirlsters mee. Iets wat op dinsdag 10 november ook kan. Dan is er een open les in ons gebouw ‘De Notenkraker’, Windmolen 77 te Mijdrecht. Iedereen is tussen 18:30 tot 19:30 uur van harte welkom om kennis te maken met deze hippe wedstrijdsport.  TwirlPower heeft een eigen Facebookpagina: www.facebook.com/TwirlPowerMijdrecht.

DORST beperkte zich niet tot het Muntplein. Zoals het een goed dweilorkest betaamt dweilden ze door het centrum met onder andere een kort optreden bij de jarige gouden sponsor DUO-plant. In de tussentijd kreeg de Show- & Marchingband op het plein de handen op elkaar met maar weer eens een paar nieuwe nummers uit de hedendaagse hitlijsten.

Promotie
Diverse mensen staken hun licht op bij onze promotiestand voor de ingang van de Boni. Want naast het doneren van muntjes in de koker met het paarse deksel kon men natuurlijk ook gewoon lid, donateur, sponsor van en/of vrijwilliger bij ons geweldige cluppie worden..! Het was weer een geslaagde en bovenal heel gezellige middag in het centrum van Mijdrecht.

De Boni Jeugdsponsoractie loopt overigens nog tot en met 24 november. Je krijgt bij besteding van 10 euro een sponsormunt. Daarnaast ontvang je extra munten bij een wekelijks wisselend pakket actieartikelen. De munten doe je dan natuurlijk in de koker met het paarse deksel, die van ons dus. Dit kan tot en met zaterdag 28 november. Het aantal aan het einde van de actie ontvangen munten bepaalt welk deel we uit de totale prijzenpot groot 225.000 euro ontvangt.

Voor de foto’s kijk je hier.

Alle afdelingen actief om muntjes in te zamelen

Alle afdelingen actief om muntjes in te zamelen