VIOS Seizoenpresentatie 2018

Op 8 april is het alweer zover. Dan presenteren al onze afdelingen hun nieuwe muziek en shows voor het komende taptoe- en wedstrijdseizoen. Plaats van handeling sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg 85/1 in Mijdrecht. Aanvang 14:00 uur. Een kaartje kost € 4 en kinderen tot en met 11 jaar mogen er voor € 2,50 in.

DORST zal om 13:30 uur met zijn gezellige muziek de zaal openen. Verder zijn er optredens van de Show- & Marchingband, TwirlPower en het Opleidingorkest. In de pauze natuurlijk weer de grote verloting met mooie prijzen ter beschikking gesteld door de Ronde Veense middenstand. Ook de  door de leden gevulde en door een ieder begeerde levensmiddelenmanden ontbreken dit jaar niet. Een lootje kost 50 cent en bij 10 lootjes altijd prijs.

Dus kom op 8 april naar De Phoenix en neem je hele familie, al je buren en je hele kennissenkring mee. Dan maken we er met zijn allen weer een gezellige happening van.

De Seizoenpresentatie is niet mogelijk zonder de tomeloze inzet van onze leden en vrijwilligers, het kader, de sponsoren, De Phoenix en de subsidie van gemeente De Ronde Venen.