Er is nog plek bij VIOSKidz. Dus laat deze kans niet lopen en meld je vandaag nog aan.Eindelijk zomert het een beetje en dat komt mooi uit want de vakanties staan op beginnen. Als een ieder straks op zijn lauweren rust zijn ze bij VIOS hard bezig met de voorbereiding van het tweede gedeelte van het seizoen. In het bijzonder met de voorbereiding van de gratis MusicKidz- en ShowKidzlessen. En Er is nog plek bij VIOSKidz. Dus laat deze kans niet lopen en meld je vandaag nog aan.

ShowKidzNa de vakanties starten de lessen ShowKidz op de woensdagmiddag om 5 uur. De gratis lessen duren een uur en worden gegeven in clubgebouw De Notenkaraker in Mijdrecht.

Je leert in een half jaar om muziek te interpreteren en deze vervolgens uit te beelden in beweging, ritme en mimiek. Omdat je na de ShowKidz door kunt naar de afdeling majorette, komen ook een aantal basis twirls aan de orde. Het doel is om aan het eind van de opleiding gezamenlijk een show te kunnen uitvoeren, maar vooral om veel plezier te hebben. Juf Chantal van Ballegooij kan nog wel een paar leerlingen gebruiken. Dus ben je (bijna) 6 jaar of ouder? Stuur haar dan een mailtje via showkidz@vios-mijdrecht.nl of bel haar op het telefoonnummer 0297-272862.

MusicKidz
Het opleidingsteam van de MusicKidz kan niet wachten totdat de schoolvakanties voorbij zijn. Ze hebben er weer ongelooflijk veel zin in om met jou op de vrijdagavond muzikaal aan de gang te gaan. MusicKidz is voor alle kinderen vanaf 7 jaar, basisschool groep 3 en 4. Tijdens 20 lessen leer je de beginselen van het notenschrift. En hiermee gaan je ook direct aan het werk. Met blokfluiten en slagwerkinstrumenten leer je liedjes spelen en ritmes slaan. Je maakt ook kennis met diverse blaasinstrumenten. De lessen kosten niets! Ook de instrumenten en het lesmateriaal krijg je van VIOS in bruikleen. De eerste groep zit vol, maar bij voldoende aanmeldingen start VIOS met nog een tweede groep. Dus geef je gauw op bij Sabina Hoogerdijk. Zij is bereikbaar via musickidz@vios-mijdrecht.nl of telefoonnummer 0297-242343.

VIOS is meer
Het is natuurlijk niet alleen oefenen en optreden wat de klok slaat. Er worden, zoals het een echte vereniging betaamt, nog tal van andere ontspannende activiteiten georganiseerd.
Naast de Show- & Marchingband heeft VIOS ook een gezellig dweilorkest met de “klinkende” naam DORST. Bovendien vergezelt de VIOS Zwartepietenbende Sinterklaas bij zijn intochten en bezoeken in het land. Bij alle onderdelen zijn natuurlijk ook ervaren muzikanten van harte welkom. Dus zoek je nog een gezellige vereniging? Neem dan eens contact op via pr@vios-mijdrecht.nl. Voor meer informatie en beeldmateriaal kun je terecht opwww.vios-mijdrecht.nlwww.dweilorkest-dorst.nl en www.zwartepietenbende.nl.