10 november open les Twirlpower

De Twirlsters van VIOS hebben het afgelopen seizoen goede zaken gedaan op de wedstrijdvloer. Zowel de twee teams als beide duo’s hebben diverse eerste prijzen in de wacht gesleept en laten zien wat ze waard zijn. Op herkenbare en eigentijdse muziek werden mooie shows neergezet. Dinsdag 10 november is er een open les van 18:30 tot 19:30 uur in gebouw ‘De Notenkraker’, Windmolen 77 te Mijdrecht. Iedereen is van harte welkom.

Succesvol
Team B liet de jury elke wedstrijd weer schrikken om als echte heksen de vloer te betreden. Er werd geroerd in de kookpot en de dametjes vlogen op hun bezemsteel door de zaal. Team A bracht met glamour een show op muziek van de musical 42nd Street. Het duo Silke en Merel gingen helemaal op in hun rol als poezen met een show op muziek van de musical Cats, terwijl Sanne en Melissa zich uitleefden met een vrolijke Samba show.

Nieuw
Het wedstrijdseizoen is ten einde, maar er wordt al weer hard nagedacht over nieuwe thema’s en shows. En… we hebben een nieuwe naam. De Twirlafdeling van VIOS zal voortaan onder de naam TWIRLPOWER de wedstrijdvloer betreden. Misschien heb jij ook wel de power om te twirlen? Er wordt namelijk met een compleet nieuw team gestart. Meisjes vanaf 4 jaar zijn van harte welkom. Misschien sta jij volgend jaar ook al op de wedstrijdvloer in een mooi pakje te swingen en te twirlen. Mocht je al wat technieken beheersen dan ben je ook van harte welkom. Bij de andere twee teams kunnen we ook altijd nieuwe meiden, en jongens, gebruiken.

Open les
Twirlen is een sport waarbij bewegingen worden gemaakt met de baton en waarbij je tegelijkertijd dansbewegingen maakt. Ben je nieuwsgierig of dit iets voor jou is of wil je een keertje meedoen? Dinsdag 10 november is er een open les van 18:30 tot 19:30 uur in gebouw ‘De Notenkraker’, Windmolen 77 te Mijdrecht. Iedereen is van harte welkom.

Facebook
Natuurlijk kun je voor meer informatie ook kijken op hun eigen Facebookpagina www.facebook.com/TwirlPowerMijdrecht . Of neem contact op met Chantal van Ballegooij, trainster van TWIRLPOWER, via 0297-272862.

Heksenshow...

Heksenshow…