Show- & Marchingband VIOS bestaat uit een enthousiaste groep slagwerkers en blazers, die optreedt in binnen- en buitenland. Zo zijn we te vinden bij bloemencorso’s, taptoe’s en avondvierdaagsen. Maar ook bij carnavalsoptochten lopen we mee voor de muzikale sfeer. Met ons herkenbare repertoire, moderne uniforms en verrassende (straat)shows bewijzen we dat spelen in een muziekkorps nog steeds ‘in’ is.

Klik hier voor foto’s van onze optredens.

Repetities

De blazers repeteren elke maandagavond onder leiding van Michel Guldenmundt. Het melodische slagwerk repeteert op woensdagavond en het ritmische slagwerk op de donderdagavond onder leiding van Marcel Verschoor. Alle repetities vinden plaats van 19:30-21:30 uur in het clubgebouw ‘De Notenkraker’. Naast muzikale repetities hebben we ook show- en marchingrepetities afgewisseld op de repetitiedagen en in het winterseizoen ook geregeld in het weekend.

Boek ons

Is er een evenement in zicht, waar Show- & Marchingband VIOS voor de muzikale sfeer kan zorgen? Voor informatie of boekingen zijn we te bereiken via het contact van Show- & Marchingband VIOS.

Word lid

Show- & Marchingband VIOS zoekt altijd naar nieuwe muzikanten. Zin om samen de straat op te gaan om muziek te maken? Neem contact op en kom luisteren en proefspelen tijdens een repetitie!