Muziekvereniging VIOS biedt een breed assortiment van muziek- en twirlopleidingen aan voor jong en oud. Deze opleidingen en het onderhoud van onze vereniging brengen ook kosten met zich mee, die grotendeels worden terugverdiend door optredens, acties en contributieopbrengsten. Voor een deel van de inkomsten zijn wij echter afhankelijk van financiële steun van particulieren, stichtingen en bedrijven (sponsors). Mede dankzij deze bijdragen kan VIOS blijven voortbestaan en muziek- en twirlopleidingen van goede kwaliteit blijven aanbieden aan haar leden.
Wilt u ons ook financieel steunen? Dat kan op de volgende manieren:

Sponsor van VIOS worden?

Met een financiële bijdrage kan uw bedrijf onze sponsor worden. In ruil daarvoor draagt VIOS uw bedrijf uit als sponsor van de vereniging, middels diverse reclame-uitingen. Uw bedrijf kan kiezen uit vier sponsorpakketten: platina, goud, zilver en brons. Ieder pakket bevat een selectie reclame- & promotie-uitingen die wij uw bedrijf kunnen bieden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via sponsoring@vios-mijdrecht.nl.

Vriendenloterij

Van ieder lot dat meespeelt bij de Vriendenloterij gaat de helft van de opbrengst naar een goed doel. Het is hierbij ook mogelijk om voor VIOS mee te spelen. Dit levert de club per jaar ruim €90,- per lot op.
Wilt u gaan meespelen? Vergeet dan niet om VIOS te koppelen aan uw lot. Wanneer u al loten heeft, dan kunt u bellen met de Vriendenloterij om het goede doel van uw loten om te zetten naar VIOS. Onze clubcode is 2967.

Sponsorkliks

Op onze website staat een banner van Sponsorkliks. Als u op deze banner klikt, verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Zalando en Thuisbezorgd.nl. Elke aankoop die u via Sponsorkliks doet bij een van deze bedrijven levert VIOS een commissie op, terwijl u zelf niks extra’s betaalt. U hoeft alleen maar via onze sponsorklikspagina naar de betreffende winkel te gaan.

Vriend van VIOS worden?

Wilt u als particulier ons met een jaarlijkse bijdrage bijstaan, stuur dan een email naar vrienden@vios-mijdrecht.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aan de slag als vrijwilliger?

Wilt u ons op een andere manier helpen? Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken die willen helpen achter de bar, bij de kleding, begeleiding, opleiding, etc. Stuur een email naar: info@vios-mijdrecht.nl