Fenna en Evy “kozen hun sport”

Twee basisschool leerlingen hebben 5 weken meegedaan met de juvenile twirlers van TwirlPower. Dit was mogelijk gemaakt door de organisatie “Kies je Sport”. Aan het einde van deze korte stoomcursus door onze Petra gaven de dames Fenna en Evy, en natuurlijk onze eigen juveniles, Femke en Jedidja, op 17 april een demonstratie aan genodigden.

Voor de eerste show kwamen zij in speciale twirl-kleding en speciale showmake-up de zaal in. Ze lieten een warming-up dans zien met pompons op een vrolijk stukje muziek. Hierna was het snel boven in de Twirl-kamer omkleden.
Ondertussen gaven onze grote twirlsters een demonstratie van hun kunnen, waarmee ze lieten zien waar je als wedstrijdtwirlster naar toewerkt.
Omgekleed kwamen Fenna en Evy weer beneden en lieten hier om de beurt hun solo show zien. Deze show is ook geschikt voor wedstrijden. Hierna werd er alweer omgekleed, dit keer in het donkerblauw-paarse show-pak, waarin de losse twirls en balletbewegingen werden geshowd.

Het was voor de toeschouwers onder het genot van een kopje koffie en thee bij al dat moois aangenaam vertoeven in ons clubgebouw. Aan het einde van het afwisselende programma werden Fenna en Evy natuurlijk nog even in het zonnetje gezet, kregen ze een mooi certificaat van deelname en een herinnering.