Geef je op voor de VIOS MusicKidz!

VIOS vindt het belangrijk dat kinderen op zo jong mogelijke leeftijd kennismaken met muziek en musiceren. Vandaar dat er bij de vereniging ook dit jaar weer twintig gratis muzieklessen voor kinderen vanaf groep 4 van de basisschool gegeven worden. Geef je gauw op voor deze MusicKidz. Bel met Joyce Tijdeman op telefoonnummer (06) 36 32 99 65 of stuur een mailtje naar musickidz@vios-mijdrecht.nl. Wacht niet tot na de vakantie want vol is vol.

Op 9 september starten de MusicKidz juffen om 19:00 uur in clubgebouw de Notenkraker aan de Windmolen 77 in Mijdrecht met het nieuwe MusicKidz seizoen. De lessen zijn wekelijk op de vrijdagavond en duren een uur. En het wordt weer een tof half jaar. Met les van lieve juffen, leuke activiteiten en workshops door andere leden van VIOS. En er is  bij VIOS nog veel meer te beleven zoals “Wie is de VIOS mol” en de activiteiten rond Sinterklaas en Kerst.

Bij voldoende aanmelding wordt er weer een heuse MusicKidz-band gevormd met (melodisch) slagwerk, trompet, dwarsfluit, saxofoon en wie weet weer trombones? In februari treden de MusicKidz in het clubgebouw op voor de familie. En in het voorjaar de grote finale voor het grote publiek tijdens de VIOS seizoenpresentatie.

Het belooft weer een leerzaam en gezellig halfjaar te worden. Want ook dit jaar zal er vooral weer veel muziek zitten in de MusicKidz en dat haalt VIOS er zeker uit! De VIOSKidz is een initiatief van muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht en mede mogelijk door subsidie van gemeente De Ronde Venen. Voor meer informatie over VIOS en beeldmateriaal kijk je op www.vios-mijdrecht.nl of mail je naar info@vios-mijdrecht.nl.

De MusicKidz komen er weer aan

De MusicKidz komen er weer aan