Geslaagd voor HaFaBra examen

Drie leerling van onze muziekvereniging hebben met succes HaFaBra examen gedaan bij Stichting Kunst Rond De Venen, een centrum voor opleidingen op het gebied van dans, muziek en theater.

Voor het afnemen van HaFaBra examens heeft het centrum een samenwerkingsverband met muziekorganisatie Noord-Holland en Utrecht. Onder het toeziend oog en luisterend oor van de examinatoren gingen onze jonge muzikanten met een gezonde spanning op voor hun examen. 

De examencommissie was uiterst tevreden over de prestaties. Thomas Tacken slaagde voor zijn theorie en Isabella van Buuren slaagde voor haar theorie- en praktijkdiploma HaFaBra A. Bryan Catsburg slaagde op saxofoon voor zijn HaFaBra examen B. Petje af voor deze prestatie en ‘petje op’ in de band.

Regelmatig verzorgen we optredens in Mijdrecht en omstreken en gaat we met onze taptoeshow Past & Present het land in. Heb je interesse om een koperblaasinstrument, saxofoon of dwarsfluit te (leren) spelen of als (melodisch) slagwerker met de show- en marchingband op straat te gaan? Neem dan contact met ons op en meldt je aan. We kunnen ook nog ervaren muzikanten gebruiken bij zowel de Show- & Marchingband als bij dweilorkest DORST. En er is ook nog plek bij TwirlPower voor beginnende en gevorderde twirlsters. Mail je gegevens en interesse naar info@vios-mijdrecht.nl. We nemen dan contact met je op.

Isabella en Brian

Isabella en Brian