Goud voor TwirlPower

Voor onze twirlsters is het wedstrijdseizoen weer begonnen. En hoe. Eerst in Lelystad nog even wennen met alle nieuwe shows en later in Pijnacker volle bak met als resultaat een stortvloed aan medailles.
Petra en onze TwirlPower girls hebben deze winter niet stil gezeten. Terwijl de meesten van ons gezellig in huiselijke sferen bij de haard vertoefden, werkten de twirlster zich in de oefenruimte van De Notenkraker en speciaal afgehuurde sportzalen in het zweet om alle nieuwe shows en twirltechnieken te leren en showexchanges onder de spreekwoordelijke knie te krijgen.

Lelystad.
Bij de eerste wedstrijd in Lelystad was het nog even wennen, maar waren de resultaten al veel belovend. Met maar liefst 9 shows werd het wedstrijdcircuit door onze solisten, duo’s en het team aangevallen. Het resultaat? 3 promoties en de eerste plaatsingspunten voor het Nederlands Kampioenschap later dit jaar!

Pijnacker.
Het was een lange maar memorabele dag. Met 8 shows als in een supergave 8-baan. In vogelvlucht:
Sanne met haar 1-batonroutine: zilver en met 70,3 punten de nodige plaatsingspunten voor het Nederlands Kampioenschap (NK). Naomi met haar 2-batonroutine: goud en met 68 punten ook weer plaatsingspunten voor het NK. De vrolijke Minions, Femke en Jedidja, veroverden met hun duo dance: goud. Melissa en Sanne met hun duo dance: goud. Ensemble A: goud. Nina met haar solo dance: goud. Femke met haar solo dance: goud. En om het rijtje compleet te maken Sanne met haar solo dance ook nog maar eens goud, plaatsingspunten voor het NK én promotie naar de volgende klasse. Als we dit bij elkaar optellen komen we tot 7 keer goud, 1 keer zilver, 3 keer plaatsingspunten voor het NK en 1 keer promotie. Hoezo Vooruitgang Is Ons Streven?!

Seizoenpresentatie
Binnenkort zijn de meiden van TwirlPower te bewonderen in ons eigen Mijdrecht en wel op 8 april in sporthal De Phoenix waar we om 14:00 uur beginnen met de twee en een half uur durende Seizoenpresentatie 2018. Naast TwirlPower zijn er optredens van DORST, de Show- & Marchingband het Opleidingsorkest. En natuurlijk in de pauze de grote verloting met prachtige prijzen. Kortom weer een gezellig en onderhoudend middagje uit voor het hele gezin.

Twirlen wat voor jou?
Als je nu denkt, dat twirlen lijkt me ook gaaf om te doen?! Kom dan om nader kennis te maken naar de Seizoenpresentatie of kom langs op de dinsdag als TwirlPower aan het trainen is. Je kunt al als je 5 jaar oud bent beginnen met twirlen en de eerste 4 lessen zijn altijd gratis. Ben je tussen de 5 en 12 jaar, kom dan ’s middags tussen 5 en 6 uur naar de Notenkraker aan de Windmolen 77 in Mijdrecht. ’s Avonds tussen 8 en 9 uur trainen de ouderen vanaf 12 jaar. Loop gerust eens binnen en ervaar hoe leuk twirlen en gezellig VIOS is.

Voor meer informatie bel je met of mail je naar trainster Petra Verschoor-Faas (06 38402645 – petrafaas@hotmail.com).