De Show- & Marchingband van muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht
zoekt een INSTRUCTEUR / muzikaal leider voor de blazersgroep (m/v)De Show- & Marchingband V.I.O.S. bestaat uit een enthousiaste groep majorettes, slagwerkers en blazers. De band verleent medewerking aan tal van (muzikale) evenementen, zoals optochten, corso’s, taptoes, braderieën, serenades, etc. Met zijn moderne repertoire en verrassende shows bewijst de band dat optreden met een muziekkorps nog steeds helemaal ‘in’ is. Hét voorbeeld daarvan is de taptoeshow ‘With or without you’ op muziek van de legendarische Ierse rockband U2. De Show- & Marchingband treedt op in een, in eigen beheer ontwikkeld, showuniform.

Voor de blazers van de band is de vereniging op zoek naar een  man of vrouw die:

–  enthousiast is en plezier heeft in zijn/haar werk;
–  didactisch vaardig is;
–  de muzikanten weet te motiveren en enthousiasmeren meer uit hun instrument te halen;
–  kan omgaan met een mix van oude rotten en aanstormend talent en verschillende muzikale niveaus;
–  tijdens gezamenlijke repetities de blazers en (melodisch) slagwerkers tot een muzikale eenheid kan smeden;
–  betrokken is bij de vereniging;
–  bij voorkeur ervaring heeft in de show- & marchingwereld.

Je beoordeelt het door de muziekcommissie aangedragen repertoire op geschiktheid voor uitvoering op straat. Je bent regelmatig aanwezig bij de showinstructie welke wordt verzorgd door de slagwerkinstructeur en tambour-maître. Je onderhoudt afstemmend contact met de andere instructeurs binnen de vereniging.

De blazers repeteren op de maandagavond tussen 19:30 en 22:00 uur. Op de eerste maandag en de derde donderdag van de maand is er een gezamenlijke repetitie met de slagwerkgroep.

Als je meent aan het bovenstaande te voldoen en geïnteresseerd bent in de functie, neem dan uiterlijk 18 mei 2012 contact op met voorzitter John Mayenburg. Hij is te bereiken op telefoonnummer (06) 51451170 en e-mailadres voorzitter@vios-mijdrecht.nl. Schrijven kan ook. Stuur je brief dan naar Muziekvereniging V.I.O.S. Mijdrecht, Postbus 167, 3640 AD Mijdrecht. Zie voor meer verenigingsinformatie de website www.vios-mijdrecht.nl.