Op zaterdag 18 juni 2011 zijn de mini- en majorettes van V.I.O.S. op wedstrijd geweest in Barneveld. Hierbij hebben beide teams een super nette show gedraaid die door zowel het publiek als de jury erg werden gewaardeerd.Zaterdag ochtend om half 8 vertrokken de leden bij het clubgebouw vandaan op weg naar Barneveld want de majorettes waren al vroeg in het programma aan de beurt. Na een goede warming-up was het zo ver, om exact 10:00 uur mochten ze de vloer betreden.

De show ging erg netjes en gelijk al waren de meiden zelf na afloop niet helemaal tevreden vanwege de 6 drops.

Volgens de meiden zou het team wat na V.I.O.S. aan de beurt was er met de 1e prijs vandaan gaan vandaag, want die waren toch echt wel beter. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat dit toch echt anders was. Nadat de nummer 5 en 4 genoemd waren was in ieder geval duidelijk dat er een top 3 gescoord was. De spanning op de vloer was bij de duidelijk te zien en bij de bekendmaking van de nummer 3 was iedereen al super trots.

Vervolgens sprak de omroeper de verlossende woorden, met 68,8 punten en de tweede plaats is geëindigd… Waar de meiden en sommige supporters de naam van V.I.O.S. verwachte bleef die uit! De majorettes hadden gewonnen! Iedereen was dolblij en de supporters gingen uit hun dak en dat was nog niet alles want de punten moesten nog bekend gemaakt worden.

De eerste plaats vandaan gaat naar V.I.O.S uit Mijdrecht, dames en heren daar mag U zeker voor klappen want met een score van 70,2 punten zijn zij gepromoveerd vanuit de sectie A Junior Basis klasse naar de sectie A Junior Midden klasse!!! Een geweldig resultaat voor de groep en een bekroning op het harde werk want hiermee is er ook gelijk plaatsing voor het nederlands kampioenschap afgedwongen!

Na de prijsuitreiking was het tijd voor de pauze waarna de minirettes al snel aan de beurt waren. Ook door deze groep werd een zeer goede uitvoering van hun Efteling show gedraaid waarbij het publiek veel mee klapte. Na de show kregen de dametjes een hard applaus van het publiek. Bij de prijsuitreiking zou blijken dat ze in een sterk deelnemers veld hartstikke netjes 3e zijn geworden met 65,50 punten.

Als afsluiting van deze geweldige dag hebben de groepen nog met elkaar gezellig gegeten in het clubgebouw en nadat het eten op was ging iedereen rond 19:00 uur met een geweldig gevoel naar huis.