Afgelopen jaar hebben we helaas de paaseitjesactie voortijdig moeten afbreken als gevolg van de coronapandemie. Voor dit jaar hebben we een andere opzet van de actie bedacht. Met deze nieuwe opzet kan de paaseitjesactie geheel veilig en coronaproof georganiseerd worden. 

Wat niet is veranderd is de prijs en de inhoud van de zakjes met paaseitjes. De zakjes bevatten ieder in totaal 15 paaseitjes. In de zakjes zitten uitsluitend massieve eitjes in de smaken melk, puur en wit. De verhouding tussen de verschillende smaken kan per zakje verschillen en is niet vooraf aan te geven. De koopprijs voor één zakje is € 1,50. Lees verder hoe u kunt bestellen en kopen. Kijk ook nog naar ons filmpje hier

Zakjes kopen:

Dit jaar zijn er drie mogelijkheden om de paaseitjes bij VIOS te kopen. Je kan ze vooraf bestellen en ophalen in de drive-through (1), vooraf bestellen en laten thuisbezorgen (2) of langskomen in de drive-through zonder vooraf te bestellen en ze dan kopen (3).

  1. Via een google formulier (zie hieronder) kan je tussen woensdag 10 maart en woensdag 24 maart je bestelling plaatsen. Daarbij kan je in het formulier de keuze maken om je bestelling op te halen in de drive-through. Op het moment dat je de bestelling komt ophalen kan je dan direct contant (alleen gepast) of via pin betalen. 
  2. In het bestelformulier kan je ook de keuze maken om de eitjes te laten thuisbezorgen op zaterdag 27 maart tussen 11:00 uur en 16:00 uur. Daarbij is het van belang dat je zorgt dat je tussen 11:00 uur en 16:00 uur thuis bent om de eitjes in ontvangst te nemen. We zullen de bestelling niet afgeven aan de buren. 
    Thuisbezorgen is overigens alleen mogelijk in: Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis, Uithoorn, Waverveen en De Hoef.
    Indien je voor deze optie kiest betaal je bij levering van je bestelling de eitjes contant (alleen gepast) of via pin. Pin heeft onze voorkeur i.v.m. de 1,5 meter afstand die we moeten waarborgen. Wij zorgen ook dat de pinautomaat op 1,5 meter afstand naar je toekomt.
  3. Je kunt ook naar de drive-in komen zonder een geplaatste bestelling en ter plekke aangeven hoeveel je er wilt. Het risico is dan wel dat de paaseitjes mogelijk op zijn. Ook dan kan je contant betalen (alleen gepast) of via pin op 1,5 meter afstand. 

De drive-through:

Op zaterdag 27 maart tussen 11:00 uur en 16:00 uur kan je op het parkeerterrein bij het clubgebouw de paaseitjes ophalen. Bij aankomt op het terrein wordt uitgelegd hoe de drive-through werkt en wat de bedoeling is.

Om jullie en onze veiligheid zo veel mogelijk te kunnen garanderen willen we iedereen die langskomt in de drive-through dringend verzoeken om zich aan de coronaregels te houden. Verder geldt in de drive-through dat je je voertuig niet mag verlaten en direct het terrein verlaat als je je bestelling hebt ontvangen. Daarnaast willen we iedereen die langskomt vriendelijk verzoeken een mondkapje te dragen.

Als je op de fiets komt, kan je het beste langskomen via het fietspad.

Bij corona gerelateerde klachten vragen wij u om niet zelf langs te komen. Laat vooraf weten dat iemand anders de bestelling komt ophalen.

Maatregelen:
Het is belangrijk om te weten dat wij (Het VIOS Actie Team) ons zeer goed aan de coronaregels houden om ervoor te zorgen dat alles voor jullie veilig is. Iedereen die betrokken is bij de organisatie van deze actie draagt een mondkapje en handschoenen en houd minimaal 1,5 meter afstand. Om alles ook veilig voor ons te houden willen we jullie ook vragen ten alle tijde de 1,5 meter afstand te houden en onze instructies op te volgen.

Formulier:

Hier is de link naar het formulier. Deze zal ook gedeeld worden op social media. Deel deze link gerust met familie en vrienden. Iedereen kan het formulier invullen. Als je het formulier hebt ingevuld krijg je een bevestiging en kan je je bestelling niet meer annuleren. Deze bevestiging kan in je spambox terecht komen. Houd deze dus in de gaten.

https://forms.gle/ME575CV5GEkJEtyW6