ShowKidz weer geslaagd

Laatste les ShowKidz 2014 - 2015

Woensdag 17 december vond in clubgebouw De Notenkraker aan de Windmolen in Mijdrecht onder grote belangstelling de laatste les van de VIOS ShowKidz 2014 plaats. En het was een geslaagd feestje.


De afgelopen maanden hebben zes enthousiaste meisjes diverse dansjes en ook al een aantal twirltechnieken geleerd. Elke week werd er met veel plezier geoefend. En niet alleen tijdens de les. Thuis lag de baton ook binnen handbereik om de geleerde twirls onder de knie te krijgen.

In een prachtig pakje en met een “big smile” op het gezicht lieten Britt, Jadie, Dewi, Zora, Rianne en Senna aan alle papa’s, mama’s en andere belangstellenden zien wat ze al kunnen. Er werd gemarcheerd, gedanst en getwirld. De dametjes kregen een mooie oorkonde als aandenken aan de lessen ShowKidz. Drie meisjes hebben zich na dit project aangemeld als lid van VIOS. Zij worden TwirlKidz en gaan nog meer dansjes en kunstjes met de baton leren.

Lijkt het jou ook leuk te leren dansen, twirlen en nieuwe vriendinnetjes te maken? Jullie zijn van harte welkom om een les mee te doen! Voor informatie kijk je elders op de website of mail je naar twirlsters@vios-mijdrecht.nl. Je kunt ook bellen met Chantal van Ballegooij 0297 272 862.
20141217-Showkidz 2014 collage 15x10