Van Ekris en VIOS samen sterk!

“De vraag van de ondernemers om juist in deze tijden lokaal te kopen houdt ook in dat je lokaal moet steunen. Het is van belang dat ook de verenigingen  blijven bestaan”, aldus de heer Ferry van Ekris die er geen moment over twijfelde om de Show- & Marchingband VIOS wederom voor een jaar te sponsoren.

Voor VIOS is het al geruime tijd geen makkelijke periode. Waar sportverenigingen nog beperkt door konden met trainen en onderlinge wedstrijden, is het bij de muziekvereniging al een poosje stil. Optredens kunnen niet doorgaan, maar ook kan er niet gerepeteerd worden. Ook dit jaar geen Seizoenpresentatie of een Taptoe in Mijdrecht. En met Koningsdag kunnen we wederom niet de straat op.

De speciale uitvoering van de Toyota Aygo, zoals op de foto, was een mooie presentatie geweest bij de Koningsdag-optocht. Maar nu wel te zien bij Toyota-dealer van Ekris! Daar kunnen de verkopen gelukkig wel doorgaan! De heer van Ekris en de heer John Mayenburg, voorzitter van VIOS, laten met gebalde vuisten zien: samen staan we sterk, samen gaan we Corona overwinnen!