Van Ekris steunt VIOS voor vijfde jaar op rij!

De Show- & Marchingband VIOS is zeer content dat de relatie met Toyota dealer Van Ekris Mijdrecht BV voor het vijfde jaar op rij is verlengd. Vrijdag 6 maart jl. werden door VIOS-voorzitter John Mayenburg en de heer Ferry van Ekris, beiden op de foto, handtekeningen geplaatst voor wederom een nieuw jaar vertrouwen in de vereniging. Vooruitgang Is Ons Streven waar de letters VIOS voor staan sluit volledig aan bij de duurzame techniek van de hybride- en waterstofmodellen waarmee Toyota voorop loopt met de nieuwste ontwikkelingen.

Het fotomoment vond plaats nog voor de huidige kabinetsmaatregelen. Wel namen we in acht dat we op gepaste afstand met drie personen aanwezig waren. Helaas kregen daarna artikelen met afgelastingen van activiteiten bij VIOS voorrang in de media. Net als voorgaande jaren zou het nieuwste model van Toyota de Oranjeparade gaan leiden maar helaas gaan we onze trouwe sponsor volgend jaar weer in het zonnetje zetten!

Muziekvereniging VIOS bestaat dit jaar 120 jaar! Een unieke gelegenheid die we graag aan een ieder hadden willen laten zien op onze speciale Seizoenpresentatie. Ten overvloede melden we nogmaals dat dit niet door kan gaan de komende maand maar dat we dit graag later in dit jaar willen gaan uitvoeren. Op dit moment is het belangrijker dat iedereen gezond blijft want 120 jaar vieren we met z’n allen!!