VIOSKidz, daar zit muziek in

Op 11 september is het weer zover. We hebben er halsreikend naar uitgekeken. De gratis lessen van de VIOS MusicKidz. En nog meer goed nieuws. Er is nog plek voor kinderen vanaf groep 4 van de basisschool. Dus geef je nog gauw op. Bel met Joyce Tijdeman op telefoonnummer (06) 36 32 99 65 of stuur een mailtje naar musickidz@vios-mijdrecht.nl.

Op de 11de starten juffen Marinda en Esther om 19:00 uur in ons clubgebouw de Notenkraker aan de Windmolen 77 in Mijdrecht met het nieuwe seizoen VIOS MusicKidz. De lessen zijn wekelijk op de vrijdagavond en duren een uur. En het wordt weer een tof half jaar. Met workshops door andere leden van VIOS en natuurlijk ook gezellige activiteiten zoals het VIOS jubileumfeest in oktober en de activiteiten rond Sinterklaas en Kerst.

Vorig jaar is er een heuse MusicKidz-band gevormd met (melodisch) slagwerk, trompet en dwarsfluit. Komen daar dit jaar saxofoons bij of misschien wel trombones? In februari treden de MusicKidz in het clubgebouw op voor hun familie. En in maart dan de grote finale voor het grote publiek tijdens de VIOS seizoenpresentatie.

Het belooft weer een leerzaam en gezellig halfjaar te worden. Want er zit muziek in de MusicKidz en VIOS haalt dat eruit!

De VIOSKidz is een initiatief van muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht en mede mogelijk door subsidie van gemeente De Ronde Venen. Voor meer informatie over VIOS en beeldmateriaal kijk je elders op onze site of mail je naar info@vios-mijdrecht.nl.

Collage MusicKidz 2014 - 2015

Collage MusicKidz 2014 – 2015