Muziekvereniging VIOS biedt een breed assortiment van muziek en twirling aan voor jong en oud. Variërend van Music- en Showkidz, tot aan de Show & Marchingband, de twirl wedstrijdteams en dweilorkest DORST. Dit is helaas niet mogelijk zonder financiële steun van particulieren, stichtingen en bedrijven (sponsors). Mede dankzij deze giften, inkomsten uit optredens, sponsoracties en de contributie kan VIOS programma’s en opleidingen van goede kwaliteit blijven aanbieden.
Wilt u ons ook helpen? Dat kan via de volgende manieren:

Vriendenloterij

Van ieder lot dat meespeelt bij de Vriendenloterij gaat de helft van de opbrengst naar een goed doel. Het is hierbij ook mogelijk om voor VIOS mee te spelen. Dit levert de club per jaar ruim €90,- per lot op.
Wilt u gaan meespelen? Klik dan hier om direct naar de VIOS loten bestelpagina te gaan. Wanneer u al loten heeft, dan kunt u bellen met de Vriendenloterij om het goede doel van uw loten om te zetten naar VIOS. Onze clubcode is 2967.

Sponsorkliks

Op onze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Zalando en Booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert VIOS een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra. U hoeft alleen maar via onze sponsorklikspagina naar de betreffende winkel te gaan.

Vriend van VIOS worden?

Wilt u ons met een jaarlijke bijdrage bijstaan, stuur dan een email naar vrienden@vios-mijdrecht.nl, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aan de slag als vrijwilliger?

Wilt u ons op een andere manier helpen? Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken die willen helpen achter de bar, bij de kleding, begeleiding, opleiding, etc.