Support

Muziekvereniging VIOS biedt een breed assortiment van muziek en twirling aan voor jong en oud. Varierend van music- en showkidz, tot aan de Show & Marchingband, de twirl wedstrijdteams en dweilorkest DORST. Dit is helaas niet mogelijk zonder financiële steun van particulieren, stichtingen en bedrijven (sponsors). Mede dankzij deze giften, inkomsten uit optreden, sponsor acties en de contributie kan VIOS programma’s en opleidingen van goede kwaliteit blijven aanbieden.
Wilt u ons ook helpen? Dat kan via de volgende manieren:

Vriendenloterij

Van ieder lot dat mee speelt bij de vriendenloterij gaat de helft van de opbrengst naar een goed doel. Het is hierbij ook mogelijk om voor VIOS mee te spelen. Dit levert de club per jaar ruim €90,- per lot op.
Wilt u gaan meespelen? Klik dan hier om direct naar de VIOS loten bestelpagina te gaan. Wanneer u al loten heeft, dan kunt u bellen met de vriendenloterij om het goede doel van uw loten om te zetten naar VIOS. Onze clubcode is 2967.

Sinaasappeltje voor de dorst

Als u in Mijdrecht woont kunt u ons ook steunen doormiddel van het kopen van sinaas appels bij De Sinaasappelman.
Iedere 2 weken levert de sinaasappelman een afgesproken hoeveelheid sinaasappels en/of sinaasappelsap. Voor iedere aankoop in Mijdrecht ontvangt VIOS een kleine bijdrage. De precieze werking staat uitgelegd op de website van de sinaasappelman en daar kunt u zich ook aanmelden. De sinaasappelman zal er dan voor zorgen dat er voor iedere aankoop een bijdrage naar VIOS gaat.

Sponsorkliks

Op onze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, V&D, Zalando en Booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert VIOS een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra. U hoeft alleen maar via onze sponsorkliks pagina naar de betreffende winkel te gaan.

Donateur worden

Wilt u ons met een jaarlijke bijdrage bijstaan, stuur dan een email naar donateurs@vios-mijdrecht.nl, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aan de slag als vrijwilliger?

Wilt u ons op een andere manier helpen? Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken die willen helpen achter de bar, bij de kleding, begeleiding, opleiding, etc.