De blazersgroep is onderverdeeld in de secties dwarsfluit, saxofoon, trompet, euphonium, trombone en sousafoon.

Bij Muziekvereniging VIOS kun je vanaf ca. 8 jaar les krijgen op een blaasinstrument en word je met het landelijk gehanteerde raamleerplan opgeleid voor het A-diploma. De lessen vinden plaats in kleine groepen of individueel en in no-time ga je ook al gezamenlijk met je medemuzikanten spelen in het opleidingsorkest. Na het behalen van het A-diploma ga je repeteren met de blazers van de Show- & Marchingband en voor je het weet kun je mee op straat.

Het opleidingsorkest oefent onder leiding van Maddy Kuijlenburg op maandagavond tussen 18:15 en 19:15 uur, de blazers repeteren daarna onder leiding van Michel Guldenmundt van 19:30 tot 22:00 uur. Alle repetities vinden plaats in clubgebouw ‘De Notenkraker’, Windmolen 77 te Mijdrecht.

Kom eens langs en maak kennis met deze leuke veelzijdige hobby en onze gezellige vereniging. Om te bekijken of VIOS iets voor je is krijg je van ons vier gratis proeflessen.

Alle zaken met betrekking tot de opleiding van muzikanten worden behartigd door Sophia de Waard. Zij is bereikbaar via opleidingen@vios-mijdrecht.nl