VIOS organiseert elk jaar in juni een aantrekkelijke middagtaptoe op het Raadhuisplein in Mijdrecht. Dweilorkest DORST zorgt voor een sfeervol voorprogramma. Na de straatparade treden in het hoofdprogramma naast  Show- & Marchingband VIOS en TwirlPower nog een aantal showkorpsen op.

Wilt u VIOS een keer zien bij uw eigen te organiseren Taptoe?  Neem dan contact op met onze manager John Mayenburg, E: management@vios-mijdrecht.nl

 

Op 22 juni 2024 beleven we de 37ste editie. Ook dit jaar weer een aantrekkelijk programma dat om 14:00 uur op het Raadhuisplein in Mijdrecht begint. De toegang is gratis.

Omstreeks 13:15 uur vertrekken de deelnemende korpsen vanaf het clubgebouw ‘De Notenkraker’ van gastheer VIOS. De straatparade voert via de Hoofdweg naar het taptoeterrein in het dorpscentrum van Mijdrecht. Daar is om 13:30 uur het voorprogramma reeds begonnen met een gezellig optreden van dweilorkest DORST.

 

De volgende korpsen en groepen verlenen hun medewerking aan Taptoe Mijdrecht 2023:

♫          Dweilorkest DORST uit Mijdrecht (voorprogramma vanaf 13:30 uur)

♫          ?

♫          ?

♫          ?

♫          ?

♫          Show- & Marchingband VIOS uit Mijdrecht

♫          

 

De taptoe wordt omstreeks 16:00 uur afgesloten met een gezamenlijke finale.

Taptoe Mijdrecht is een evenement van Muziekvereniging VIOS en mede mogelijk door de inzet van vele vrijwilligers en de jaarlijkse subsidie van gemeente De Ronde Venen.

 

Straatparade van verenigingsgebouw "De Notenkraker" naar het Raadhuisplein

Straatparade van verenigingsgebouw “De Notenkraker” naar het Raadhuisplein