Taptoe Mijdrecht

VIOS organiseert elk jaar in juni een aantrekkelijke taptoe op het Raadhuisplein in Mijdrecht. Dweilorkest DORST zorgt voor een sfeervol voorprogramma. Na de straatparade door Mijdrecht treden in het hoofdprogramma naast de Show- & Marchingband VIOS en VIOS TwirlPower nog 4 of 5 bekende of minder bekende showbands op. Dit geeft minder bekende bands de gelegenheid zich aan een groter publiek te presenteren.

Wilt u een keer met uw showband een taptoe-optreden geven op ons Raadhuisplein? Neem dan contact op met onze manager John Mayenburg, E: management@vios-mijdrecht.nl M: +31 6 10 84 51 42

Op 24 juni 2017 vond voor de 32ste keer de Taptoe Mijdrecht plaats. Op 23 juni 2018 beleven we de 33ste editie. Ook dit jaar weer een aantrekkelijk programma dat om 14:00 uur op het Raadhuisplein in Mijdrecht begint. De toegang is gratis.

Omstreeks 13:15 uur vertrekken de deelnemende bands vanaf het clubgebouw De Notenkraker van gastheer VIOS. Vanhier voert deze straatparade via diverse straten naar het taptoeterrein in het dorpscentrum van Mijdrecht. Daar is om 13:30 uur het voorprogramma al begonnen met een gezellig optreden van dweilorkest DORST.

De volgende bands en groepen verlenen hun medewerking:

♫           Dweilorkest DORST uit Mijdrecht (voorprogramma vanaf 13:30 uur)
♫           Marchingband ATM uit Amsterdam
♫           Mallet-Percussionband “Drumband Rhenen” uit Rhenen
♫           Showband KDO uit Groessen (2 shows)
♫           Show- & Marchingband VIOS uit Mijdrecht
♫           VIOS TwirlPower uit Mijdrecht

De taptoe wordt omstreeks 16:00 uur afgesloten met het gezamenlijk spelen van een koraal, het signaal “Taptoe Infanterie” en het Wilhelmus.
We vinden het leuk als u een bericht plaatst in ons gastenboek of onze Facebook evenementenpagina.

De Taptoe Mijdrecht is een productie van muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht en mede mogelijk door de inzet van vele vrijwilligers en de jaarlijkse subsidie van gemeente De Ronde Venen.

 

Straatparade van verenigingsgebouw "De Notenkraker" naar het Raadhuisplein

Straatparade van verenigingsgebouw “De Notenkraker” naar het Raadhuisplein