TwirlPower is de twirlafdeling binnen VIOS-Mijdrecht. We hebben een eigen naam en identiteit, maar we werken graag samen met VIOS!

De twirlafdeling bestaat al heel veel jaren en nog altijd wordt er met plezier met de baton gedraaid binnen de vereniging. We hebben een eigen clubgebouw, dus trainingen kunnen eigenlijk altijd doorgaan. We werken bij TwirlPower niet alleen met de baton. We hebben ook pompons, linten, vlaggen en nog veel meer andere dingen waarmee je kunt dansen.

We trainen op de dinsdagavond in groepjes en er wordt lesgegeven door een gediplomeerd docente. In welke groep je traint, hangt af van je leeftijd. En misschien heb je ook al ervaring met twirlen. Alle trainingen zijn in ons clubgebouw “De Notenkraker”, Windmolen 77 in Mijdrecht. Een groepstraining duurt 1 uur.

De huidige trainingstijden op de dinsdag zijn:

17:00 tot 18:00 uur  – Juveniles (jongste leden)/Preteens (iets oudere leden)

18:00 tot 19:00 uur  – Junioren/Senioren

Naast groepstrainingen is het ook mogelijk om solistisch of als duo een show te leren. Deze trainingen zijn of op de dinsdagavond (na 19:00 uur) of op de zondagochtend (vanaf 09:00 uur).

Wil je kennismaken met deze sport? Of heb je al ervaring en wil je eens komen kijken of je bij TwirlPower mee kan doen? Lid worden kan vanaf 5-jarige leeftijd. Er is geen eindleeftijd bij ons en jongens zijn ook welkom! Je krijgt altijd 4 gratis proeflessen om te kijken of dit echt jouw sport wordt!

Stuur een e-mail naar: twirlsters@vios-mijdrecht.nl

Of bel met: 06 38 40 26 45, dit is het nummer van de trainster Petra Verschoor.

TwirlPower heeft ook een FaceBook pagina. Kijk hier ook eens naar als je nog meer informatie wilt.

TwirlPower | Facebook