TwirlPower

Vanaf begin 2012 heeft VIOS een wedstrijdafdeling voor de twirlers (zowel meisjes als jongens)! Afhankelijk van niveau en leeftijd word je ingedeeld in een groep en kan je doorstromen naar een wedstrijd team. Er zijn ook duo’s en solisten binnen de groep actief.


 

Op dit moment zijn er twee wedstrijdteams, maar dat kunnen er ook meer worden. Elk team heeft zijn eigen show op muziek.

De trainingen worden gegeven door Petra Faas en zijn op dinsdagavond.

17:00 – 18:00 Juveniles (vanaf 5 jaar)

18:30 – 20:00 Solisten

20:00 – 21:00 Senioren (vanaf 15 jaar)

21:00 – 22:00 Solisten

Alle trainingen vinden plaats in clubgebouw ‘De Notenkraker’, Windmolen 77 te Mijdrecht.

Gemiddeld nemen de teams 8 keer per jaar deel aan wedstrijden. Daarnaast verzorgen ze een optreden tijdens het Straattheaterfestival en de Taptoe Mijdrecht. Verder proberen we nog allerlei andere optredens te regelen, zodat ook onze jongste leden die nog niet in een wedstrijd team zitten hun leuke hobby kunnen laten zien aan het publiek.

En naast de optredens hebben we nog gezellige neven activiteiten. Wat dacht je van het kerstfeest, het jeugd weekend, het paasfeest en als afsluiter van het seizoen een BBQ!

Kom eens langs en maak kennis met deze leuke veelzijdige sport en onze gezellige vereniging. Je mag gewoon op de dinsdag tijdens de les een keer komen kijken. Je kunt al gaan twirlen bij TwirlPower als je 5 jaar bent. Om te bekijken of dit iets voor je is, krijg je van VIOS vier gratis proeflessen.

Een andere mogelijkheid om kennis te maken met deze leuke sport, is via ShowKidz. Hiermee mag je een aantal gratis lessen komen trainen en leer je een aantal basis twirls, een dans en er wordt gewerkt met pompons. Aan het eind van de laatste les doen we een optreden voor ouders en andere belangstellenden. Hou de publicaties in kranten en op facebook in de gaten voor de startdatum!

Alle twirl zaken worden behartigd door Petra Faas. Zij is bereikbaar via twirlsters@vios-mijdrecht.nl of telefoonnummer (06) 38 40 26 45

De twirlsters hebben ook een eigen Facebookgroep. Kijk hier eens op voor nog meer informatie en laat een berichtje achter. Dat zouden we super leuk vinden!