22 januari start Muziekvereniging VIOS met haar nieuwe project ‘Van Jong tot Oud’.

Tijdens dit project wordt er de mogelijkheid gegeven voor de hele familie om te ervaren hoe het is om te muziek te maken bij VIOS. Alle onderdelen die binnen de club aanwezig zijn nemen deel aan dit project en zullen alle deelnemers begeleiden om het meeste uit hun zelf te halen.

Lessen zullen gedurende 12 weken plaats vinden op zondag van 16:00 tot 17:00 uur waarna er ook nog de gelegenheid is om gezellig met elkaar een drankje te nuttigen aan de bar. Het project eindigt op 16 april met een einduitvoering. De lessen zullen gegeven worden door professionele docenten Judith Glasbeek en Dick Hesselink geassisteerd door de leden van Muziekvereniging VIOS.

Inschrijven kan al vanaf 5 jaar!

De kinderen onder de 7 jaar beginnen eerst met lessen voor de algemene muzikale vorming (AMV) waarna ook zij beginnen met het maken van muziek op een eigen manier. Op eenvoudige wijze zullen zij geïntroduceerd worden in het musiceren.

Iedereen boven de 7 stroomt gelijk in het leerlingenorkest.

Wil je graag twirlen dan kan dat ook gelijktijdig. Vanaf 6 jaar leren onze eigen leden Kelly en Naomi jullie de basistechnieken.

De eerste 3 lessen van dit project zijn de proeflessen waarna er door de deelnemers de keuze gemaakt kan worden om door te gaan met de lessen. Voor het project geldt een eenmalige eigen bijdragen van €10,- per persoon voor de aanschaf van het lesmateriaal, te voldoen na de 3e les.

Voor meer informatie neem contact op met Ben Blauw op 06-51 48 15 06

Aanmelden kan via https://ap.lc/Yjbep of via bovenstaand telefoonnummer.